Você está no menu de acessibilidade

Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/137594
Título: 
Prevalence of <i>Xanthomonas euvesicatoria</i> on Pepper in Brazil
Autor(es): 
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0931-1785
Financiador: 
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES)
Resumo: 
Bacterial spot, caused by Xanthomonas spp., is one of the major diseases ofpepper in Brazil, causing considerable losses to crop productivity. The efficient management of the disease is hampered by the high variability ofthe causal agents. In Brazil, there is no knowledge of which species of Xanthomonas occurs on pepper. In this study, 59 strains of Xanthomonasspp. isolated from different pepper-producing regions of Brazil were characterized by biochemical and molecular techniques. Results showed theprevalence of X. euvesicatoria as the causal agent of bacterial spot onpepper in Brazil.
Data de publicação: 
2014
Citação: 
Journal of Phytopathology, v. 162, p. 1050-1054, 2014.
Duração: 
1050-1054
Publicador: 
Blackwell Verlag GmbH
Palavras-chaves: 
  • Bacterial spot
  • Biochemical and molecularcharacterization
  • Capsicum annuum
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1111/jph.12349
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/137594
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

Não há nenhum arquivo associado com este item.
 

Itens do Acervo digital da UNESP são protegidos por direitos autorais reservados a menos que seja expresso o contrário.