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Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/19093
Título: 
Enzymes in juice processing: a review
Autor(es): 
Instituição: 
  • Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0950-5423
Resumo: 
P>The use of enzymes in juice industry has contributed in increasing the yield and production of various types of juices. The addition pectinases aims in particular to degrade the pectic substances, in the cell wall and middle lamella of the cells of plants, aiming to minimise the impacts of these compounds on the characteristics of the final product, such as colour, turbidity and viscosity. Enzymes able to remove bitterness of citrus juice, extract pigments, among other applications, have also had great interest in the juice industry.
Data de publicação: 
1-Abr-2010
Citação: 
International Journal of Food Science and Technology. Malden: Wiley-blackwell Publishing, Inc, v. 45, n. 4, p. 635-641, 2010.
Duração: 
635-641
Publicador: 
Wiley-Blackwell Publishing, Inc
Palavras-chaves: 
  • Amylase
  • applications
  • fruit
  • industry
  • juices
  • laccase
  • naringinase
  • oxireductase
  • pectinases
  • phenolase
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2010.02177.x
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/19093
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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