Você está no menu de acessibilidade

Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/20055
Título: 
Temperature effect on dextransucrase production by Leuconostoc mesenteroides FT 045 B isolated from Alcohol and Sugar Mill Plant
Autor(es): 
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
1684-5315
Resumo: 
Temperature (23 to 31 degrees C) and sucrose concentration ( 3 and 4%) effects on dextransucrase production by Leuconostoc mesenteroides NRRL B 512 ( F) and Leuconostoc mesenteroides FT 045 B were studied. The conditions in all fermentations were: total reaction volume 2 L, 132 rev. min-1, 0.5 vvm and pH 6.0. The optimum temperature for enzyme yield for strain NRRL B 512 ( F) was 23 degrees C, where at 8-h fermentation was possible to achieve 49.3 DSU/mL. When FT 045 B strain was utilized, 3.2 DSU/mL was obtained at temperature 23 to 25 degrees C.
Data de publicação: 
1-Mar-2005
Citação: 
African Journal of Biotechnology. Nairobi: Academic Journals, v. 4, n. 3, p. 279-285, 2005.
Duração: 
279-285
Publicador: 
Academic Journals
Palavras-chaves: 
  • dextran
  • dextransucrase
  • Leuconostoc mesenteroides NRRL B512 (F)
  • Leuconostoc mesenteroides FT045 B
  • temperature
  • enzyme activity
Fonte: 
https://tspace.library.utoronto.ca/handle/1807/6629
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso aberto
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/20055
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

Não há nenhum arquivo associado com este item.
 

Itens do Acervo digital da UNESP são protegidos por direitos autorais reservados a menos que seja expresso o contrário.