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Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/34765
Título: 
Non-conventional yeasts
Autor(es): 
Instituição: 
  • PROIMI
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0175-7598
Resumo: 
In the beginning there was yeast, and it raised bread, brewed beer, and made wine. After many not days but centuries and even millenia later, it was named Saccharomyces cerevisiae. After more years and centuries there was another yeast, and it was named Schizo-saccharomyces pombe; now there were two stars in the yeast heaven. In only a few more years there were other yeasts, and then more, and more, and more. The era of the non-conventional yeasts had begun.
Data de publicação: 
1-Fev-2002
Citação: 
Applied Microbiology and Biotechnology. New York: Springer-verlag, v. 58, n. 2, p. 147-156, 2002.
Duração: 
147-156
Publicador: 
Springer
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1007/s00253-001-0834-2
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/34765
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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