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Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/67855
Título: 
A simplified procedure for determination of clofentezine residues in fruits by liquid chromatography with UV detection
Autor(es): 
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0100-4042
Resumo: 
A rapid and sensitive method is described for the determination of clofentezine residues in apple, papaya, mango and orange. The procedure is based on the extraction of the sample with a hexane:ethyl acetate mixture (1:1, v/v) and liquid chromatographic analysis using UV detection. Mean recoveries from 4 replicates of fortified fruit samples ranged from 81% to 96%, with coefficients of variation from 8.9% to 12.5%. The detection and quantification limits of the method were of 0.05 and 0.1 mg kg-1, respectively.
Data de publicação: 
1-Set-2004
Citação: 
Quimica Nova, v. 27, n. 5, p. 744-746, 2004.
Duração: 
744-746
Palavras-chaves: 
  • Clofentezine
  • Fruits
  • Pesticides
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1590/S0100-40422004000500013
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso aberto
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/67855
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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