Você está no menu de acessibilidade

Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/695
Título: 
COMPOSITION OF FRESHLY HARVESTED BRAZILIAN ROYAL JELLY - IDENTIFICATION OF CARBOHYDRATES FROM THE SUGAR FRACTION
Autor(es): 
Palma, Mario Sergio
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0021-8839
Resumo: 
Samples of Brazilian royal jelly from Africanized Apis mellifera were analysed in order to determine the gross composition: crude moisture ranged from 67.80% to 69.40%, crude protein from 15.80% to 16.70%, crude lipid from 2.90% to 3.98% and-total sugars from 11.40% to 11.50%. The sugar fraction was investigated and revealed the presence of the following compounds identified by their retention time during HPLC analysis: ribose, fructose, glucose, sucrose, mannose, trehalose, erythritol, adonitol and mannitol.
Data de publicação: 
1-Jan-1992
Citação: 
Journal of Apicultural Research. Cardiff: Int Bee Research Assoc, v. 31, n. 1, p. 42-44, 1992.
Duração: 
42-44
Publicador: 
Int Bee Research Assoc
Palavras-chaves: 
  • ROYAL JELLY
  • CARBOHYDRATES
  • SUGARS
  • PROTEINS
  • LIPIDS
  • WATER CONTENT
  • HPLC
  • BRAZIL
Fonte: 
http://www.ibra.org.uk/articles/Composition-of-Brazilian-royal-jelly
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/695
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

Não há nenhum arquivo associado com este item.
 

Itens do Acervo digital da UNESP são protegidos por direitos autorais reservados a menos que seja expresso o contrário.