You are in the accessibility menu

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 41.
Item hits:
Recent Submissions
Issue DateTypeTitleContributhor(s)
1-Feb-2011outroDesempenho e características da carcaça de cordeiros submetidos aos modelos de produção orgânico e convencionalZeola, N.M.B.L;Silva Sobrinho, A.G.S;Manzi, G.M
1-Mar-2010outroGrãos de girassol ou gordura protegida em dietas com alto concentrado e ganho compensatório de cordeiros em confinamentoHomem Junior, Antonio Carlos;Ezequiel, Jane Maria Bertocco;Galati, Rosemary Laís;Gonçalves, Josemir de Souza;Santos, Viviane Correa;Sato, Rafael Akira
1-Mar-2013outroMeat quality of young Nellore bulls with low and high residual feed intakeZorzi, K.;Bonilha, Sarah Figueiredo Martins;Queiroz, A. C.;Branco, R. H.;Sobrinho, T. L.;Duarte, M. S.
1-Dec-2008outroCarcass and meat quality traits of wild boar (Sus scrofa s. L.) with 2n=36 karyotype compared to those of phenotypically similar crossbreeds (2n=37 and 2n=38) raised under same farming conditions. 1. Carcass quantity and meat dressingSkewes, O.;Morales, R.;Gonzalez, F.;Lui, J.;Hofbauer, P.;Paulsen, P.
22-Jun-2007outroSuplementação mineral protéica com cromo orgânico sobre o desempenho produtivo e qualidade da carne de bovinos Nelore e F1 Brangus X Nelore terminados em pastagem no Centro-Oeste do BrasilPolizel Neto, Angelo
Jul-2005outroRendimentos de carcaça e de cortes comerciais de bulbalinos Murrah castrados abatidos com diferentes períodos de confinamentoMenegucci, Paulo Francisco Nogueira Bomfim Ferreira
18-Aug-2008outroUtilização da técnica de ultra-som em tempo real na avaliação in vivo de cordeirosValle, Regina Célia Margarido
18-Jul-2008outroCaracterísticas físicas e químicas da carcaça de bovinos jovens suplementados com monensina sódica ou anticorpos policlonais aviáriosPacheco, Rodrigo Dias Lauritano
1-Mar-2002outroInfluência da alimentação nas características quantitativas da carcaça e qualitativas da carne de cordeiros Morada NovaZeola, Nívea Maria Brancacci Lopes
1-Mar-1997outroInfluence of Dietary Lysine Levels and Arginine:Lysine Ratios on Performance of Broilers Exposed to Heat or Cold Stress during the Period of Three to Six Weeks of AgeMendes, A. A.;Watkins, S. E.;England, J. A.;Saleh, E. A.;Waldroup, A. L.;Waldroup, P. W.