You are in the accessibility menu
Jump to content
Jump to menu
Jump to search field
A+
A-
A
Contrast
No Contrast
Website Accessibility
Contact Us
|
Send Your Feedback
|
Help
Language
Portuguese Brazil - pt_BR
English USA - en_US
Espanish Espain - es_ES
Acervo Digital da Unesp
Home
Search in Repository
Adv. Search
Acervo Digital
>
Search
Search:
All of Repository
Objetos Científicos
Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 47.
Item hits:
Recent Submissions
Issue Date
Type
Title
Contributhor(s)
1-Jan-2010
outro
Evaluation of fermented milk containing probiotic on dental enamel and biofilm: In situ study
Lodi, Carolina Simonetti
;
Manarelli, Michele Mauricio
;
Sassaki, Kikue Takebayashi
;
Fraiz, Fabian Calixto
;
Delbem, Alberto Carlos Botazzo
;
Rodrigues Martinhon, Cleide Cristina
20-Aug-2013
outro
Efeitos benéficos de probióticos no intestino de juvenis de tilápia-do-nilo
Mello, Hurzana de
;
Moraes, Julieta
;
Niza, Ines Garcia
;
Moraes, Flávio Ruas de
;
Ozório, Rodrigo
;
Shimada, Marina Tie
;
Filho Engracia, Jair
;
Claudiano, Gustavo
1-Jun-2013
outro
Effect of immersion and inoculation in ovo of Lactobacillus spp. in embryonated chicken eggs in the prevention of Salmonella enteritidis after hatch
Yamawaki, R. A.
;
Milbradt, E. L.
;
Coppola, M. P.
;
Rodrigues, J. C Z
;
Andreatti Filho, R. L.
;
Padovani, C. R.
;
Okamoto, A. S.
11-Jun-2013
outro
Lactobacillus acidophilus CRL 1014 improved gut health in the SHIME® reactor
Sivieri, Katia
;
Morales, Martha L.Villarreal
;
Adorno, Maria A.Tallarico
;
Sakamoto, Isabel Kimiko
;
Saad, Susana M.Isay
;
Rossi, Elizeu Antonio
22-Jun-2012
outro
Avaliação do simbiótico fermentado com Enterococcus faecium CRL 183 e Lactobacillus helveticus ssp jugurti 416, à base de extratos aquosos de soja e de yacon (Smallanthus sonchifolius) no controle do desenvolvimento do Diabetes Mellitus
Roselino, Mariana Nougalli
3-Dec-2010
outro
Desenvolvimento de um produto tipo hambúrguer à base de carne de frango (Gallus gallus) e resíduo de soja, fermentado com Lactobacillus acidophilus CRL 1014
Bomdespacho, Laura de Queiroz
6-Feb-2009
outro
O emprego da metodologia de superfície de resposta no desenvolvimento de um novo produto simbiótico, fermentado com Enterococcus faecium CRL 183 e Lactobacillus helveticus ssp jugurti 416, à base de extratos aquosos de soja e de Yacon (Smallanthus sonchifolius)
Silveira, Nadiége Dourado Pauly
9-Dec-2005
outro
Detecção de línfócitos T no intestino de frangos de corte tratados com lactobacillus spp. e desafiados com Salmonella enteritidis
Noujaim, José Charl
11-Feb-2010
outro
Modulação da resposta imune através do consumo de produto probiótico de soja durante o desenvolvimento de câncer de mama murino experimental
Ribeiro, Lívia Carolina de Abreu
27-May-2010
outro
Desenvolvimento de um meio de cultivo econômico para a produção de probióticos como aditivos zootécnicos
Marcon, Marcelo Eduardo
previous
1
2
3
4
...
5
next