You are in the accessibility menu

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 47.
Item hits:
Recent Submissions
Issue DateTypeTitleContributhor(s)
1-Jan-2010outroEvaluation of fermented milk containing probiotic on dental enamel and biofilm: In situ studyLodi, Carolina Simonetti;Manarelli, Michele Mauricio;Sassaki, Kikue Takebayashi;Fraiz, Fabian Calixto;Delbem, Alberto Carlos Botazzo;Rodrigues Martinhon, Cleide Cristina
20-Aug-2013outroEfeitos benéficos de probióticos no intestino de juvenis de tilápia-do-niloMello, Hurzana de;Moraes, Julieta;Niza, Ines Garcia;Moraes, Flávio Ruas de;Ozório, Rodrigo;Shimada, Marina Tie;Filho Engracia, Jair;Claudiano, Gustavo
1-Jun-2013outroEffect of immersion and inoculation in ovo of Lactobacillus spp. in embryonated chicken eggs in the prevention of Salmonella enteritidis after hatchYamawaki, R. A.;Milbradt, E. L.;Coppola, M. P.;Rodrigues, J. C Z;Andreatti Filho, R. L.;Padovani, C. R.;Okamoto, A. S.
11-Jun-2013outroLactobacillus acidophilus CRL 1014 improved gut health in the SHIME® reactorSivieri, Katia;Morales, Martha L.Villarreal;Adorno, Maria A.Tallarico;Sakamoto, Isabel Kimiko;Saad, Susana M.Isay;Rossi, Elizeu Antonio
22-Jun-2012outroAvaliação do simbiótico fermentado com Enterococcus faecium CRL 183 e Lactobacillus helveticus ssp jugurti 416, à base de extratos aquosos de soja e de yacon (Smallanthus sonchifolius) no controle do desenvolvimento do Diabetes MellitusRoselino, Mariana Nougalli
3-Dec-2010outroDesenvolvimento de um produto tipo hambúrguer à base de carne de frango (Gallus gallus) e resíduo de soja, fermentado com Lactobacillus acidophilus CRL 1014Bomdespacho, Laura de Queiroz
6-Feb-2009outroO emprego da metodologia de superfície de resposta no desenvolvimento de um novo produto simbiótico, fermentado com Enterococcus faecium CRL 183 e Lactobacillus helveticus ssp jugurti 416, à base de extratos aquosos de soja e de Yacon (Smallanthus sonchifolius)Silveira, Nadiége Dourado Pauly
9-Dec-2005outroDetecção de línfócitos T no intestino de frangos de corte tratados com lactobacillus spp. e desafiados com Salmonella enteritidisNoujaim, José Charl
11-Feb-2010outroModulação da resposta imune através do consumo de produto probiótico de soja durante o desenvolvimento de câncer de mama murino experimentalRibeiro, Lívia Carolina de Abreu
27-May-2010outroDesenvolvimento de um meio de cultivo econômico para a produção de probióticos como aditivos zootécnicosMarcon, Marcelo Eduardo