Você está no menu de acessibilidade

Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/113657
Título: 
Enzymatic production of functional oligosaccharides - A review
Autor(es): 
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0020-8841
Resumo: 
Interest in oligosaccharide production and its general characteristics is growing. The physiological effects resulting from its ingestion make them more attractive than its sweetness, and the versatility of these carbohydrates allows their use for human and animal nutrition, pharmacology and the cosmetics industry, among others. Several microorganisms are involved in enzyme production to create oligomers with biological activity, including fructooligosaccharides, galactooligosaccharides and aminoglucanoligosaccharides. Some oligomers are currently on the market, but the search for new microorganisms producing enzymes, high-yield processes for obtaining oligosaccharides, different physiological effects, and a correlation between chemical structure and function continues.
Data de publicação: 
1-Jul-2014
Citação: 
International Sugar Journal. Kent: Int Sugar Journal Ltd, v. 116, n. 1387, p. 496-503, 2014.
Duração: 
496-503
Publicador: 
Int Sugar Journal Ltd
Palavras-chaves: 
  • prebiotics
  • beta-fructofuranosidase
  • beta-galactosidade
  • inulinase
  • chitinase
Fonte: 
http://www.agra-net.com/portal2/home.jsp?template=pubarticle&artid=20018113892
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/113657
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

Não há nenhum arquivo associado com este item.
 

Itens do Acervo digital da UNESP são protegidos por direitos autorais reservados a menos que seja expresso o contrário.