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Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/133015
Title: 
Métodos de insensibilização e carne PSE em frangos
Other Titles: 
Stunning methods and pse meat in broiler chickens
Author(s): 
Institution: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0102-5716
Issue Date: 
2011
Citation: 
Veterinária e Zootecnia, v. 18, n. 1, supl. 1, p. 79-79, 2011.
Time Duration: 
79-79
Keywords: 
  • Composição corporal
  • Rendimento de carcaça
  • Pastejo
  • Cerrado
Source: 
http://www.fmvz.unesp.br/rvz/index.php/rvz/article/view/431
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/133015
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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