Please use this identifier to cite or link to this item:
http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/133016
- Title:
- Efeito da biomassa bacteriana como aditivo alimentar sobre a cor da carne da coxa e desempenho de frangos de corte
- Effects of a bacterial biomass feed aditive on thigh meat color and performance of broiler chickens
- Universidade Estadual Paulista (UNESP)
- 0102-5716
- Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq)
- CNPq: 100177/2012-3
- 2012
- Veterinária e Zootecnia, v. 19, n. 2, supl. 2, p. 134-134, 2012.
- 134-134
- Rubrivivax gelatinosus
- Ganho de peso
- Conversão alimentar
- Consumo de ração
- http://www.fmvz.unesp.br/rvz/index.php/rvz/article/view/436
- Acesso aberto
- outro
- http://repositorio.unesp.br/handle/11449/133016
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.