Please use this identifier to cite or link to this item:
http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/133792
- Title:
- Controle de qualidade da vitamina C em produtos acabados
- Universidade Estadual Paulista (UNESP)
- 0103-4030
- Vitamin C is vulnerable to oxidative degradation and then the aim of this study was conducting a literature review about quality control of vitamin C in finished products. The conclusion is determined multiple emulsions and products which contain encapsulant materials are able to protect it from oxidation ensuring its efficacy.
- La vitamina C es vulnerable a la degradación oxidante y el objetivo del estudio fue realizar una revisión sobre el control de calidad de los productos terminados con vitamina C. Si encontró que las emulsiones múltiples y productos con encapsulantes son capaces de proteger de la oxidación y asegurar su eficacia.
- A vitamina C é vulnerável à degradação oxidante e, por isso, o objetivo deste estudo foi realizar uma revisão bibliográfica sobre o controle de qualidade da vitamina C em produtos acabados. Foi constatado que emulsões múltiplas e produtos contendo material encapsulante são capazes de protegê-la da oxidação, garantindo sua eficácia.
- 2013
- Cosmetics & Toiletries, v. 25, n. 6, p. 66-71, 2013.
- 66-71
- http://www.cosmeticsonline.com.br/2011/detalhes-artigos/751
- Acesso restrito
- outro
- http://repositorio.unesp.br/handle/11449/133792
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.