You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/135531
Title: 
Percepção de desconforto na utilização de um produto: ralador de queijo
Author(s): 
Institution: 
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
  • Universidade Federal do Paraná (UFPR)
ISSN: 
1519-7859
Abstract: 
  • This study presents an analysis of the discomfort in the use of a cheese grater. Data was collected using a protocol of perceived discomfort and the results show that the subjects with no experience in cooking reported more experiences of discomfort and higher intensity than the subjects with experience in cooking.
  • Este estudo apresenta uma análise do desconforto na utilização de um ralador de queijo. Os dados foram coletados através de um protocolo de desconforto percebido e os resultados apontam que os sujeitos não experientes relataram vivenciar mais experiências de desconforto e de maior intensidade que os sujeitos experientes.
Issue Date: 
2014
Citation: 
Ação Ergonômica, v. 9, n. 1, p. 64-70, 2014.
Time Duration: 
64-70
Keywords: 
  • Design
  • Discomfort
  • Hand
  • Cheese grater and usability
  • Design
  • Desconforto
  • Mão
  • Ralador de queijo e usabilidade
Source: 
http://www.abergo.org.br/revista/index.php/ae/article/view/268
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/135531
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.