You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/137199
Title: 
Caracterização em boas práticas de fabricação (BPF) para manipuladores de alimentos, em cozinha piloto com serviço de pizzaria, na cidade de Uberaba, MG
Author(s): 
Institution: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0101-9171
Issue Date: 
2013
Citation: 
Higiene Alimentar, v. 27, n. 226-227, p. 46-49, 2013.
Time Duration: 
46-49
Source: 
http://higienealimentar.com.br/edicoes/feiras-livres-entre-a-tradicao-e-a-realidade-115.html
URI: 
Access Rights: 
Acesso restrito
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/137199
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.