You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/140484
Title: 
Conteúdo de fósforo de alimentos consumidos por pacientes em hemodiálise crônica
Author(s): 
Institution: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
2183-1289
Issue Date: 
2015
Citation: 
Revista Portuguesa de Nefrologia e Hipertensão, v. 29, n. 1, p. 22, 2015.
Time Duration: 
22
Keywords: 
  • Doença renal crônica
  • Fósforo
  • Alimentos
  • Aditivos alimentares
Source: 
http://www.spnabstracts.com/pesquisa/2015/index.php?component=abstracts&view=list&document=list&page=3
URI: 
Access Rights: 
Acesso restrito
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/140484
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.