You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/27567
Title: 
Separação e identificação de constituintes químicos polares dos galhos de Porcelia Macrocarpa
Other Titles: 
Separation and identification of polar constituents from the branches of Porcelia macrocarpa
Author(s): 
Institution: 
  • Universidade Federal do Piauí (UFPI)
  • Universidade de São Paulo (USP)
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
  • Universidade Federal da Bahia (UFBA)
ISSN: 
0100-4042
Sponsorship: 
  • Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP)
  • Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq)
  • Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES)
Abstract: 
This paper describes a methodology to separate and identify polar compounds as flavonoid and lignan glucosides, amino acids, salt of quaternary ammonium amino acid and carbohydrates from branches of Porcelia macrocarpa (Annonaceae).
Issue Date: 
1-Jun-2000
Citation: 
Química Nova. Sociedade Brasileira de Química, v. 23, n. 3, p. 307-309, 2000.
Time Duration: 
307-309
Publisher: 
Sociedade Brasileira de Química
Keywords: 
  • Porcelia macrocarpa
  • water-soluble compounds
  • Annonaceae
Source: 
http://dx.doi.org/10.1590/S0100-40422000000300004
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/27567
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.