Please use this identifier to cite or link to this item:
http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/40744
- Title:
- Produção de alimentos tradicionais: valorizando o produto pecuário por meio de certificações de indicação de procedência
- Traditional food production: evaluation of livestock products to better certify place of origin
- Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
- Universidade Estadual Paulista (UNESP)
- 0120-0690
- 1-Sep-2009
- Revista Colombiana de Ciências Pecuarias. Medellin: Univ Antioquia, Fac Ciencias Agrarias, v. 22, n. 3, p. 311-318, 2009.
- 311-318
- Univ Antioquia, Fac Ciencias Agrarias
- http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902009000300007
- Acesso aberto
- outro
- http://repositorio.unesp.br/handle/11449/40744
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.