You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/40744
Title: 
Produção de alimentos tradicionais: valorizando o produto pecuário por meio de certificações de indicação de procedência
Other Titles: 
Traditional food production: evaluation of livestock products to better certify place of origin
Author(s): 
Institution: 
  • Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0120-0690
Issue Date: 
1-Sep-2009
Citation: 
Revista Colombiana de Ciências Pecuarias. Medellin: Univ Antioquia, Fac Ciencias Agrarias, v. 22, n. 3, p. 311-318, 2009.
Time Duration: 
311-318
Publisher: 
Univ Antioquia, Fac Ciencias Agrarias
Source: 
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902009000300007
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/40744
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.