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Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/71086
Title: 
Produção de alimentos tradicionais: Valorizando o produto pecuário por meio de certifi cações de indicação de procedência
Other Titles: 
Production of traditional foods: Valuing the livestock product through certifications of the indication of origin
Author(s): 
Institution: 
  • Universidade Católica de Campinas
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0120-0690
Issue Date: 
1-Jul-2009
Citation: 
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, v. 22, n. 3, 2009.
Source: 
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902009000300007
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/71086
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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