You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/88048
Title: 
Estudos da utilização de sangue de abatedouros como substrato fermentativo para produção de Bacillus thuringiensis por fermentação submersa
Author(s): 
Ernandes, Samara
Institution: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Abstract: 
Not available
Issue Date: 
1998
Citation: 
ERNANDES, Samara. Estudos da utilização de sangue de abatedouros como substrato fermentativo para produção de Bacillus thuringiensis por fermentação submersa. 1998. 80 f. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual Paulista, Instituto de Química, 1998.
Time Duration: 
80 f.
Publisher: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Keywords: 
  • Bacillus thuringiensis
  • Microorganismos - Controle biológico
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/88048
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.