You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/114253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoffmann, Fernando Leite-
dc.contributor.authorCruz, Crispin Humberto Garcia-
dc.contributor.authorVinturim, Tânia Maria-
dc.date.accessioned2015-02-02T12:39:23Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:16:41Z-
dc.date.available2015-02-02T12:39:23Z-
dc.date.available2016-10-25T20:16:41Z-
dc.date.issued1991-04-01-
dc.identifierhttp://dx.doi.org/10.1590/S0103-84781991000100011-
dc.identifier.citationCiência Rural. Universidade Federal de Santa Maria, v. 21, n. 1, p. 111-116, 1991.-
dc.identifier.issn0103-8478-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/114253-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/114253-
dc.description.abstractFourteen samples of drinking water taken from wells and reservatories responsible for the supplying of Potirendaba - city - state of São Paulo were tested. Of the analysed samples 35,7% proved not to have the necessary features to be considered as proper water for human consumers. Some points of contamination were also detected and some measures of control were suggested as well.en
dc.description.abstractForam analisadas 14 amostras de água potável provenientes dos poços e reservatórios responsáveis pelo abastecimento da cidade de Potirendaba - SP. Das amostras analisadas 35,7% não reuniram as características necessárias para serem consideradas como água própria para consumo humano. Foram também detectados os pontos de contaminação e sugeridas algumas medidas para seu controle.pt
dc.description.sponsorshipFundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP)-
dc.description.sponsorshipConselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq)-
dc.description.sponsorshipCoordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES)-
dc.format.extent111-116-
dc.language.isopor-
dc.publisherUniversidade Federal de Santa Maria-
dc.sourceSciELO-
dc.subjectágua potávelpt
dc.subjectcaracterísticas microbiológicaspt
dc.subjectdrinking wateren
dc.subjectmicrobiological featuresen
dc.titleLEVANTAMENTO DAS CARACTERÍSTICAS MICROBIOLÓGICAS DA ÁGUA POTÁVEL CONSUMIDA NA CIDADE DE POTIRENDABA - SPpt
dc.title.alternativeSURVEY OF THE MICROBIOLOGICAL FEATURES OF THE DRINKING WATER OF POTIRENDABA CITY - STATE OF SÃO PAULOen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUNESP Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos-
dc.description.affiliationUnespUNESP Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos-
dc.identifier.doi10.1590/S0103-84781991000100011-
dc.identifier.scieloS0103-84781991000100011-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.identifier.fileS0103-84781991000100011.pdf-
dc.relation.ispartofCiência Rural-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.