You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/120974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLuna, Stélio Pacca Loureiro [UNESP]-
dc.contributor.authorSantos, Bianca Paiva Costa Rodrigues dos-
dc.date.accessioned2015-03-23T15:28:17Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:43:10Z-
dc.date.available2015-03-23T15:28:17Z-
dc.date.available2016-10-25T20:43:10Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationSANTOS, Bianca Paiva Costa Rodrigues dos. Dietoterapia: revendo paradigmas. 2010. 1 CD-ROM. Trabalho de conclusão de curso (bacharelado - Medicina Veterinária) - Universidade Estadual Paulista, Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, 2010.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/120974-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/120974-
dc.description.abstractFood therapy is one of the five pillars of Traditional Chinese Medicine, which in the East is the first method used to maintain health as well as to prevent injuries and promote healing. The Western world has evolved a lot, but along with this has come a distancing from what is important to health, thinking mainly in practical terms. The increasing number of diseases in animals is opening the eyes of the western world to find ways to work with health through nutrition. Knowing the function, action, energy and classification of food is very important to food therapy and in that, Traditional Chinese Medicine helps us towards greater understanding and a healing veterinary practiceen
dc.description.abstractA dietoterapia é um dos cinco pilares da Medicina Tradicional Chinesa, o qual no oriente é um dos primeiros a serem utilizados para manter a saúde do organismo, assim como prevenir injúrias e promover a cura. O mundo ocidental evoluiu muito, mas junto com isso ocorreu um distanciamento do que realmente é importante para a saúde, pensando-se, muitas vezes, apenas na praticidade. O aumento do número de doenças nos animais está abrindo os olhos do mundo ocidental que aos poucos estão procurando formas de se trabalhar à saúde por meio da alimentação. Saber a função, ação, energia e classificação dos alimentos é muito importante para trabalhar com a dietoterapia e nesse aspecto a Medicina Tradicional Chinesa nos auxilia muito a trabalhar com os alimentospt
dc.language.isopor-
dc.publisherUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.sourceAleph-
dc.subjectCãopt
dc.subjectGatopt
dc.subjectDietoterapiapt
dc.subjectMedicina chinesapt
dc.titleDietoterapia: revendo paradigmaspt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.identifier.filesantos_bpcr_tcc_botfmvz.pdf-
dc.identifier.aleph000632654-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.