You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAmado, Laís Ravazzi-
dc.contributor.authorTodisco, Katieli Martins-
dc.contributor.authorVirgolin, Lara Borghi-
dc.contributor.authorJanzantti, Natália Soares-
dc.contributor.authorMauro, Maria Aparecida-
dc.date.accessioned2015-04-27T11:55:57Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:46:50Z-
dc.date.available2015-04-27T11:55:57Z-
dc.date.available2016-10-25T20:46:50Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationRevista Facultad Nacional de Agronomia, v. 67, n. II, p. 168-170, 2014.-
dc.identifier.issn0304-2847-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/122678-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122678-
dc.format.extent168-170-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.titleEffect of the Two-Stage Drying Method on Carotenes Retention in Carrotsen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas de São José do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Rua Cristóvão Colombo, 2265, Jardim Nazareth, CEP 15054-000, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas de São José do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Rua Cristóvão Colombo, 2265, Jardim Nazareth, CEP 15054-000, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso restrito-
dc.relation.ispartofRevista Facultad Nacional de Agronomia-
dc.identifier.lattes0628518324010655-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.