You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBück, A.-
dc.contributor.authorCasciatori, F. P.-
dc.contributor.authorThomeo, João Claudio-
dc.contributor.authorTsotsas, E.-
dc.date.accessioned2015-04-27T11:55:59Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:46:54Z-
dc.date.available2015-04-27T11:55:59Z-
dc.date.available2016-10-25T20:46:54Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifierhttp://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cite.201450089/abstract-
dc.identifier.citationChemieingenieurtechnik, v. 86, n. 9, p. 1521-1522, 2014.-
dc.identifier.issn0009-286X-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/122716-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122716-
dc.format.extent1521-1522-
dc.language.isoeng-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.titleRegelung der Enzymausbeute in Solid-state-Fermentatorenen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas de São José do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Rua Cristóvão Colombo, 2265, Jardim Nazareth, CEP 15054-000, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas de São José do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Rua Cristóvão Colombo, 2265, Jardim Nazareth, CEP 15054-000, SP, Brasil-
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.1002/cite.201450089-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.relation.ispartofChemieingenieurtechnik-
dc.identifier.lattes5495789883512969-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.