You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122763
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFazio, Maria Luiza Silva-
dc.contributor.authorGonçalves, Tânia Maria Vinturim-
dc.contributor.authorHoffmann, Fernando Leite-
dc.date.accessioned2015-04-27T11:56:01Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:47:00Z-
dc.date.available2015-04-27T11:56:01Z-
dc.date.available2016-10-25T20:47:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifierhttp://higienealimentar.com.br/-
dc.identifier.citationHigiene Alimentar, v. 26, n. 204/2, p. 147-151, 2012.-
dc.identifier.issn0101-9171-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/122763-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122763-
dc.format.extent147-151-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.titlePotencial antagônico de levedura sobre fitopatógenos micotoxigênicos em frutaspt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas de São José do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Rua Cristovão Colombo 2265 - Laboratório de Biopolímeros, Jardim Nazareth, CEP 15054-000, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso restrito-
dc.relation.ispartofHigiene Alimentar-
dc.identifier.lattes0654309398298095-
dc.identifier.lattes4021495042172678-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.