You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/133015
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBitencourt, Diego Augusto-
dc.contributor.authorKepczynski, Fernanda-
dc.contributor.authorPinto, Marcos Franke-
dc.contributor.authorPonsano, Elisa Helena Giglio-
dc.date.accessioned2016-01-28T16:53:14Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T21:27:04Z-
dc.date.available2016-01-28T16:53:14Z-
dc.date.available2016-10-25T21:27:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifierhttp://www.fmvz.unesp.br/rvz/index.php/rvz/article/view/431-
dc.identifier.citationVeterinária e Zootecnia, v. 18, n. 1, supl. 1, p. 79-79, 2011.-
dc.identifier.issn0102-5716-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/133015-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/133015-
dc.format.extent79-79-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.subjectComposição corporalpt
dc.subjectRendimento de carcaçapt
dc.subjectPastejopt
dc.subjectCerradopt
dc.titleMétodos de insensibilização e carne PSE em frangospt
dc.title.alternativeStunning methods and pse meat in broiler chickensen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Apoio a Produção e Saúde Animal, Faculdade de Medicina Veterinária, Araçatuba, Rua Clóvis Pestana, 793, Jardim Dona Amélia, CEP 16050680, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Apoio a Produção e Saúde Animal, Faculdade de Medicina Veterinária, Araçatuba, Rua Clóvis Pestana, 793, Jardim Dona Amélia, CEP 16050680, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.identifier.fileISSN0102-5716-2011-18-01-79-79.pdf-
dc.relation.ispartofVeterinária e Zootecnia-
dc.identifier.lattes9501017500294164-
dc.identifier.lattes4022227218734910-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.