You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/133016
Title: 
Efeito da biomassa bacteriana como aditivo alimentar sobre a cor da carne da coxa e desempenho de frangos de corte
Other Titles: 
Effects of a bacterial biomass feed aditive on thigh meat color and performance of broiler chickens
Author(s): 
Institution: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0102-5716
Sponsorship: 
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq)
Sponsorship Process Number: 
CNPq: 100177/2012-3
Issue Date: 
2012
Citation: 
Veterinária e Zootecnia, v. 19, n. 2, supl. 2, p. 134-134, 2012.
Time Duration: 
134-134
Keywords: 
  • Rubrivivax gelatinosus
  • Ganho de peso
  • Conversão alimentar
  • Consumo de ração
Source: 
http://www.fmvz.unesp.br/rvz/index.php/rvz/article/view/436
URI: 
Access Rights: 
Acesso aberto
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/133016
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.