You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/137199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAranha, Flavia Queiroga-
dc.contributor.authorNonato, Isabella Lopes-
dc.date.accessioned2016-04-01T18:44:39Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T21:36:47Z-
dc.date.available2016-04-01T18:44:39Z-
dc.date.available2016-10-25T21:36:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifierhttp://higienealimentar.com.br/edicoes/feiras-livres-entre-a-tradicao-e-a-realidade-115.html-
dc.identifier.citationHigiene Alimentar, v. 27, n. 226-227, p. 46-49, 2013.-
dc.identifier.issn0101-9171-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/137199-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/137199-
dc.format.extent46-49-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.titleCaracterização em boas práticas de fabricação (BPF) para manipuladores de alimentos, em cozinha piloto com serviço de pizzaria, na cidade de Uberaba, MGpt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista, Departamento de Educação, Instituto de Biociências de Botucatu-
dc.rights.accessRightsAcesso restrito-
dc.relation.ispartofHigiene Alimentar-
dc.identifier.lattes4463138671998432-
dc.identifier.lattes1590971576309420-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.