You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/137228
Title: 
Variação da qualidade microbiológica de leite pasteurizado durante o período de validade
Author(s): 
Institution: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0101-9171
Issue Date: 
2013
Citation: 
Higiene Alimentar, v. 27, n. 216/217, p. 141-145, 2013.
Time Duration: 
141-145
Source: 
http://higienealimentar.com.br/edicoes/seguranca-dos-alimentos-quem-protege-o-consumidor-110.html
URI: 
Access Rights: 
Acesso restrito
Type: 
outro
Source:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/137228
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.