You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/141109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLeal, Natália dos Santos-
dc.contributor.authorDibbern, Lucas Schimidt-
dc.contributor.authorSeraphim, Luciane do Carmo-
dc.contributor.authorMonteiro, Viviane Farina-
dc.contributor.authorMarques, Raquel Ornelas-
dc.contributor.authorFernandes, Simone-
dc.contributor.authorSiqueira, Edson Ramos de-
dc.date.accessioned2016-07-07T12:36:54Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T21:45:22Z-
dc.date.available2016-07-07T12:36:54Z-
dc.date.available2016-10-25T21:45:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifierhttp://www.fmvz.unesp.br/rvz/index.php/rvz/article/viewFile/707/456-
dc.identifier.citationVeterinária e Zootecnia, v. 20, n. 2, p. 74-75, 2013.-
dc.identifier.issn0102-5716-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/141109-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/141109-
dc.format.extent74-75-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.titleCaracterísticas físicas de pão de queijo de leite de ovelhas suplementadas com óleo de linhaçapt
dc.title.alternativePhysical characteristics of cheese bread milk sheep supplemented with oil linseeden
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP), Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia (FMVZ), Departamento de Produção Animal, Botucatu, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP), Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia (FMVZ), Departamento de Produção Animal, Botucatu, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso restrito-
dc.relation.ispartofVeterinária e Zootecnia-
dc.identifier.lattes590108622967713-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.