You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/142053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPrado, Bruno Padovês do-
dc.contributor.authorCarvalho, Abrahão Lincoln Moreira-
dc.contributor.authorSilva, Loraynne Lopes da-
dc.contributor.authorMendes, Samuel Gabriel-
dc.contributor.authorDiniz, Victor Ferreira Máximo-
dc.contributor.authorDelvizio, Ivanir Azevedo-
dc.contributor.authorConti, Andrea Cressoni de-
dc.date.accessioned2016-08-04T13:34:12Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T21:47:30Z-
dc.date.available2016-08-04T13:34:12Z-
dc.date.available2016-10-25T21:47:30Z-
dc.date.issued2015-09-24-
dc.identifierhttp://200.145.6.205/index.php/congressoextensao/8congressoextensao/paper/view/1035-
dc.identifier.citation8º Congresso de extensão universitária da UNESP, p. 1-8, 2015.-
dc.identifier.issn2176-9761-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/142053-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/142053-
dc.description.abstractThe aim of this paper is to provide a preliminary analysis of the psychosocial development of elderly people by means of the course of Gastronomy offered at the campus of UNESP – São Paulo State University, in the city of Rosana, São Paulo State, where the project UNATI – University Open to the Elderly People is carried out. Based on the analysis of data obtained by applying a questionnaire, we will discuss how the gastronomy course affects social and psychological aspects of the elderly life and contributes to a healthier nutrition by means of nutritional education.en
dc.description.abstractO artigo tem como finalidade fazer uma análise preliminar do desenvolvimento psicossocial da terceira idade a partir do curso de gastronomia oferecido no Campus UNESP – Universidade Estadual Paulista “Julio de Mesquita Filho, do município de Rosana-SP, onde é desenvolvido no projeto de extensão UNATI – Universidade Aberta à Terceira Idade, e, com base na análise obtida a partir da aplicação de questionários objetivos, discutir como o curso de gastronomia afeta desde o convívio social e psicológico do idoso, até a melhora de uma nutrição mais saudável por meio da educação alimentar.pt
dc.description.sponsorshipPró-Reitoria de Extensão Universitária (PROEX UNESP)-
dc.format.extent1-8-
dc.language.isopor-
dc.publisherUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.sourcePROEX-
dc.subjectGastronomyen
dc.subjectElderlyen
dc.subjectPsychosocial developmenten
dc.subjectGastronomiapt
dc.subjectTerceira idadept
dc.subjectDesenvolvimento psicossocialpt
dc.titleAnálise preliminar do desenvolvimento psicossocial da terceira idade no curso de gastronomia da UNATI: campus de Rosana-SPpt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Câmpus Experimental de Rosana, Departamento de Turismo, Rosana, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Câmpus Experimental de Rosana, Departamento de Engenharia de Energia, Rosana, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Câmpus Experimental de Rosana, Departamento de Turismo, Rosana, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Câmpus Experimental de Rosana, Departamento de Engenharia de Energia, Rosana, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.identifier.fileISSN2176-9761-2015-01-08-prado.pdf-
dc.relation.ispartofCongresso de extensão universitária da UNESP-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.