You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/142142
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMiguel, Juliana Samila de Castro-
dc.contributor.authorPoiatti, Maria Luiza-
dc.contributor.authorSantos, Gabriela Natalia Bueno dos-
dc.contributor.authorFerreira, Helena Magalhães-
dc.contributor.authorTardivo, Renata-
dc.contributor.authorTomaz, Aline de Aquino-
dc.contributor.authorRodrigues, Jéssica Macedo-
dc.date.accessioned2016-08-04T13:34:28Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T21:47:42Z-
dc.date.available2016-08-04T13:34:28Z-
dc.date.available2016-10-25T21:47:42Z-
dc.date.issued2015-09-18-
dc.identifierhttp://200.145.6.205/index.php/congressoextensao/8congressoextensao/paper/view/1379-
dc.identifier.citation8º Congresso de extensão universitária da UNESP, p. 1-3, 2015.-
dc.identifier.issn2176-9761-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/142142-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/142142-
dc.description.abstractThe milk and dairy products represent one of the most principal source of protein and calcium in the human diet. The paper followed presents the main actions for the extension project: awareness measures for the consumption of dairy products; technical guidance for milk producers in the region of Dracena/SP and preventive measures for the reduction of diseases transmitted by food (DTAs).en
dc.description.abstractO leite e seus derivados representam uma das principais fontes de proteína e cálcio na dieta humana. O trabalho apresenta as principais ações pelo projeto de extensão: medidas de conscientização para o consumo de produtos lácteos; orientação técnica para produtores de leite da região de Dracena/SP e medidas preventivas para diminuição de doenças transmitidas por alimento (DTAs).pt
dc.description.sponsorshipPró-Reitoria de Extensão Universitária (PROEX UNESP)-
dc.format.extent1-3-
dc.language.isopor-
dc.publisherUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.sourcePROEX-
dc.subjectDairyen
dc.subjectFood safetyen
dc.subjectFoodborne diseasesen
dc.subjectLácteospt
dc.subjectSegurança alimentarpt
dc.subjectDoenças transmitidas por alimentospt
dc.titleConscientização sobre a produção e o consumo de produtos lácteos junto à população de Dracena/SPpt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Ciências Agrárias e Tecnológicas (FCAT), Departamento de Zootecnia, Dracena, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Ciências Agrárias e Tecnológicas (FCAT), Departamento de Zootecnia, Dracena, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.identifier.fileISSN2176-9761-2015-01-03-miguel.pdf-
dc.relation.ispartofCongresso de extensão universitária da UNESP-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.