Você está no menu de acessibilidade

Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/20069
Título: 
Production, characterization, and properties of beta-glucosidase and beta-xylosidase from a strain of Aureobasidium sp.
Autor(es): 
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0003-6838
Resumo: 
beta-Glucosidase and beta-xylosidase production by a yeastlike Aureobasidium sp. was carried out during solid-state and submerged fermentation using different carbon sources and crude enzymes were characterized. beta-Glucosidase and beta-xylosidase exhibited optimum activities at pH 2.0-2.5 and 3.0, respectively. These enzymes had the maximum activities at 65degreesC and were stable in a wide pH range and at high temperatures.
Data de publicação: 
1-Nov-2002
Citação: 
Applied Biochemistry and Microbiology. New York: Maik Nauka/interperiodica, v. 38, n. 6, p. 549-552, 2002.
Duração: 
549-552
Publicador: 
Maik Nauka/interperiodica
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1023/A:1020774527212
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/20069
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

Não há nenhum arquivo associado com este item.
 

Itens do Acervo digital da UNESP são protegidos por direitos autorais reservados a menos que seja expresso o contrário.