You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/27340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaringoni, Antonio Carlos-
dc.contributor.authorKurozawa, Chukichi-
dc.date.accessioned2014-05-20T15:09:42Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T17:44:10Z-
dc.date.available2014-05-20T15:09:42Z-
dc.date.available2016-10-25T17:44:10Z-
dc.date.issued2002-09-01-
dc.identifierhttp://dx.doi.org/10.1590/S0100-204X2002000900019-
dc.identifier.citationPesquisa Agropecuária Brasileira. Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (EMBRAPA) Informação TecnológicaPesquisa Agropecuária Brasileira, v. 37, n. 9, p. 1339-1346, 2002.-
dc.identifier.issn0100-204X-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/27340-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/27340-
dc.description.abstractEste trabalho objetivou avaliar a produção e a sensibilidade à bacteriocinas, de 17 isolados de Curtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens. Doze isolados foram procedentes do Estado de São Paulo e cinco de coleções internacionais. Apenas nove isolados de C. flaccumfaciens pv. flaccumfaciens foram bacteriocinogênicos, e os 17 isolados avaliados foram separados em 12 grupos, conforme a sensibilidade às bacteriocinas produzidas pelos isolados bacteriocinogênicos.pt
dc.description.abstractThe objective of this work was to evaluate the production and sensitivity of seventeen isolates of Curtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens to the bacteriocin. Twelve isolates were collected in the State of São Paulo, Brazil, and five were originated from international collection. Only nine isolates of C. flaccumfaciens pv. flaccumfaciens were bacteriocinogenic and the seventeen isolates analyzed have been separated in twelve groups according to the sensitivity to bacteriocins produced by bacteriocinogenic isolates.en
dc.format.extent1339-1346-
dc.language.isopor-
dc.publisherEmpresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (EMBRAPA)-
dc.sourceSciELO-
dc.subjectPhaseolus vulgarispt
dc.subjectbactériapt
dc.subjectcultura microbianapt
dc.subjectbactericidapt
dc.subjectPhaseolus vulgarisen
dc.subjectbacteriaen
dc.subjectmicrobial cultureen
dc.subjectbactericidesen
dc.titleTipificação de isolados deCurtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens por bacteriocinaspt
dc.title.alternativeCurtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens typification by bacteriocinen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista Fac. de Ciências Agronômicas Dep. de Produção Vegetal-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Fac. de Ciências Agronômicas Dep. de Produção Vegetal-
dc.identifier.doi10.1590/S0100-204X2002000900019-
dc.identifier.scieloS0100-204X2002000900019-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.identifier.fileS0100-204X2002000900019.pdf-
dc.relation.ispartofPesquisa Agropecuária Brasileira-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.