Please use this identifier to cite or link to this item:
http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/27567
- Title:
- Separação e identificação de constituintes químicos polares dos galhos de Porcelia Macrocarpa
- Separation and identification of polar constituents from the branches of Porcelia macrocarpa
- Universidade Federal do Piauí (UFPI)
- Universidade de São Paulo (USP)
- Universidade Estadual Paulista (UNESP)
- Universidade Federal da Bahia (UFBA)
- 0100-4042
- Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP)
- Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq)
- Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES)
- This paper describes a methodology to separate and identify polar compounds as flavonoid and lignan glucosides, amino acids, salt of quaternary ammonium amino acid and carbohydrates from branches of Porcelia macrocarpa (Annonaceae).
- 1-Jun-2000
- Química Nova. Sociedade Brasileira de Química, v. 23, n. 3, p. 307-309, 2000.
- 307-309
- Sociedade Brasileira de Química
- Porcelia macrocarpa
- water-soluble compounds
- Annonaceae
- http://dx.doi.org/10.1590/S0100-40422000000300004
- Acesso aberto
- outro
- http://repositorio.unesp.br/handle/11449/27567
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.