You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/40744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSoares Zuin, Luis Fernando-
dc.contributor.authorZuin, Poliana Bruno-
dc.date.accessioned2014-05-20T15:31:40Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T18:07:35Z-
dc.date.available2014-05-20T15:31:40Z-
dc.date.available2016-10-25T18:07:35Z-
dc.date.issued2009-09-01-
dc.identifierhttp://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902009000300007-
dc.identifier.citationRevista Colombiana de Ciências Pecuarias. Medellin: Univ Antioquia, Fac Ciencias Agrarias, v. 22, n. 3, p. 311-318, 2009.-
dc.identifier.issn0120-0690-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/40744-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/40744-
dc.format.extent311-318-
dc.language.isopor-
dc.publisherUniv Antioquia, Fac Ciencias Agrarias-
dc.sourceWeb of Science-
dc.titleProdução de alimentos tradicionais: valorizando o produto pecuário por meio de certificações de indicação de procedênciapt
dc.title.alternativeTraditional food production: evaluation of livestock products to better certify place of originen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionPontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationPontificia Univ Catolica Campinas, Curso Adm, Campinas, SP, Brazil-
dc.description.affiliationUniv Estadual Paulista, Dept Educ, São Paulo, Brazil-
dc.description.affiliationUnespUniv Estadual Paulista, Dept Educ, São Paulo, Brazil-
dc.identifier.wosWOS:000271547800007-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.relation.ispartofRevista Colombiana de Ciências Pecuarias-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.