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Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/64744
Título: 
Persistence and metabolism of fenthion in orange fruit
Autor(es): 
Instituição: 
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
  • Universitè di Cagliari
  • Ctro. Regionale Agrario Sperimentale
ISSN: 
0021-8561
Resumo: 
The persistence and metabolism of fenthion in orange fruit were studied in field conditions. The fenthion was transformed to fenthion sulfoxide and fenthion sulfone. Sunlight photodegradation experiments showed that this transformation is due to the action of sunlight. Residues were found only in the fruit peel. Fenthion showed a rapid degradation rate with a half-life of ca. 6 days. Fenthion sulfoxide was degraded more slowly with a half-life of ca. 14 days and represented the major residue. Fenthion sulfone was present in low quantities.
Data de publicação: 
1-Mar-1996
Citação: 
Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 44, n. 3, p. 936-939, 1996.
Duração: 
936-939
Palavras-chaves: 
  • Fenthion
  • Metabolism
  • Orange fruit
  • Persistence
  • Residues
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1021/jf950456d
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/64744
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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