Você está no menu de acessibilidade

Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/64966
Título: 
Review of sour cassava starch production in rural Colombian areas
Autor(es): 
Instituição: 
  • Dept. Syst. Agroalimentaires Ruraux
  • Utilización de la Yuca
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0041-3291
Resumo: 
Sour cassava starch is traditionally produced in Latin America for preparation of cheesebreads such as 'pan de yuca' and 'pandebono' in Colombia, and 'pao de queijo' in Brazil. The processing involved is described and improvements suggested. Criteria for quality assessment of sour cassava starch are based on consumers' requirements. Recommendations are made for improving the processing and product quality. Alternatives are given for extending the potential value of this traditional foodstuff.
Data de publicação: 
1-Dez-1996
Citação: 
Tropical Science, v. 36, n. 4, p. 247-255, 1996.
Duração: 
247-255
Palavras-chaves: 
  • breadmaking
  • cassava
  • Colombia
  • equipment
  • small-scale processing
  • socioeconomics
  • starch
  • Manihot esculenta
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/64966
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

Não há nenhum arquivo associado com este item.
 

Itens do Acervo digital da UNESP são protegidos por direitos autorais reservados a menos que seja expresso o contrário.