You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/71086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZuin, Luís Fernando Soares-
dc.contributor.authorZuin, Poliana Bruno-
dc.date.accessioned2014-05-27T11:23:56Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T18:27:09Z-
dc.date.available2014-05-27T11:23:56Z-
dc.date.available2016-10-25T18:27:09Z-
dc.date.issued2009-07-01-
dc.identifierhttp://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902009000300007-
dc.identifier.citationRevista Colombiana de Ciencias Pecuarias, v. 22, n. 3, 2009.-
dc.identifier.issn0120-0690-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/71086-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/71086-
dc.language.isopor-
dc.sourceScopus-
dc.titleProdução de alimentos tradicionais: Valorizando o produto pecuário por meio de certifi cações de indicação de procedênciapt
dc.title.alternativeProduction of traditional foods: Valuing the livestock product through certifications of the indication of originen
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Católica de Campinas-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Católica de Campinas, SP-
dc.description.affiliationDepartamento de Educação Universidade Estadual Paulista, Campus de Rio Claro-
dc.description.affiliationUnespDepartamento de Educação Universidade Estadual Paulista, Campus de Rio Claro-
dc.identifier.scieloS0120-06902009000300007-
dc.rights.accessRightsAcesso aberto-
dc.relation.ispartofRevista Colombiana de Ciências Pecuarias-
dc.identifier.scopus2-s2.0-84856641538-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.