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Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/76600
Título: 
Polyphenoloxidase activity in peaches after vibration
Autor(es): 
Instituição: 
  • CETEA/ITAL - Packaging Technology Center of the Food Technology Institute
  • Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
  • Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
  • 0100-6916
  • 1808-4389
Resumo: 
The vibration during transportation is one of the main causes of fruit damage. The actual methodologies used for damage evaluation in fruits seem to be subjective, since most of them are based on visual evaluation. In this study the effect of vibration, for one and two hours, on polyphenoloxidase (PPO) activity in peach pulp was investigated. The relation among PPO activity variation, postharvest time and resting time were also considered. Results showed that vibration affects PPO activity. However, it was not possible to correlate PPO activity variation and vibration.
Data de publicação: 
19-Set-2013
Citação: 
Engenharia Agricola, v. 33, n. 2, p. 312-318, 2013.
Duração: 
312-318
Palavras-chaves: 
  • Damage
  • Peach
  • Polyphenoloxidase
  • Vibration
Fonte: 
http://ref.scielo.org/9xtg67
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso aberto
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/76600
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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