You are in the accessibility menu

Logo

Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp : [104194]

// Collection home page

Navegar por

Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions

Discover

Recent Submissions
Issue DateTypeTitleContributhor(s)
2010-Effect of the consumption of a symbiotic shake on the intestinal microflora of erdely peopleMoroti, Camila;Magri, Loyane Francine Souza;Costa, Marcela Rezende;Cavallini, Daniela C.U.;Sivieri, Katia
2010 Isoflavones supplementation of a probiotic soy product: effects on quality characteristics and isoflavones profileCavallini, Daniela Cardoso Umbelino;Roselino, Mariana Nougalli;Manzoni, Marla Simone Jovenasso;Pauly-silveira, Nadiége Dourado;Sylos, Célia Maria de;Rossi, Elizeu Antonio
2010 Adição de plasma bovino em salmouras para injeção de coxão duro bovino (m. Biceps femoris) e seus efeitos no pH e na carga microbiana de bifes cozidos embalados à vácuo e mantidos sob refrigeraçãoIocca, Andréia Fernanda Silva;Catanozi, Maria da Penha Longo Mortatti;Lemos, Ana Lúcia da Silva Correa
2012 Surtos de gastroenterite relacionados ao consumo de laticínios no estado de São Paulo no período de 2000 a 2010Merussi, Gabriela Dinois;Maffei, Daniele Fernanda;Catanozi, Maria da Penha Longo Mortatti
2013 Tolerance and nutritional therapy of dietary fibre from konjac glucomannan hydrolysates for patients with inflammatory bowel disease (IBD)Suwannaporn, P.;Thepwong, K.;Tester, R.;Al-ghazzewi, F.;Piggott, John Raymond;Shen, N.;Chen, Z.;Chen, F.;Yang, J.;Zhang, D.;Tang, M.
2011 Probiotic fermented soy product stimulated cytokines in rats on a long term carcinogenic modelBenzatti, Fernanda;Sivieri, Kátia;Rossi, Elizeu Antonio;Carlos, Iracilda Zeppone
2012 Development of a synbiotic low-calorie beverage made from soy and yacon extractsManzoni, Marla Simone Jovenasso;Cavallini, Daniela Cardoso Umbelino;Pauly-Silveira, Nadiége Dourado;Roselino, Mariana Nougalli;Rossi, Elizeu Antonio
2012 Desenvolvimento de bebida láctea potencialmente probiótica carbonatada: características físico-químicas, microbiológicas e sensoriaisJardim, Fernanda Barbosa Borges;Santos, Elisa Norberto Ferreira;Rossi, Daise Aparecida;Melo, Roberta Torres de;Miguel, Daniela Peres;Rossi, Elizeu Antônio;Sylos, Celia Maria de
2013 Consumo de leite informal na cidade de Araraquara-SPBassan, Juliana Cristina;Fabricio, Larissa Freire;Pavarina, Lidiane Cristina;Nougali, Mariana;Celiberto, Larissa Sbaglia;Rossi, Elizeu Antonio
2011 Formulação de extrato aquoso de tremoço branco (Lupinus albus L.) adicionado de suco de pitanga utilizando metodologia de superfície de respostaBotaro, Juliana Aparecida;Borsato, Dionisio;Batistuti, Jose Paschoal
2013 Influência da ingestão do suco de laranja sobre o estado nutricional e variáveis bioquímicas de pacientes com hepatite C crônicaManjate, Delfina Alfredo;Nasser, Ana Lucia Martiniano;Cesar, Thais Borges
2014 Improvement of the alcohol dehydrogenase from baker's yeast using polymers and salts for alcohol determinations in beveragesGattas, Edwil Aparecida de Lucca;Ribeiro, Maria Henriques L.;Peres, Maristela de Freitas Sanches
2010 Effect of gamma irradiation on caprolactam migration from multilayer polyamide 6 films into food simulants: development and validation of a gas chromatographic methodFélix, Juliana Silva;Silva, Magali Conceição Monteiro da;Manzoli, José Eduardo;Padula, Marisa
2012 Histomorphometric study of role of lactoferrin in atrophy of the intestinal mucosa of ratsCaruso, Marcio;Demonte, Aureluce;Neves, Valdir Augusto
2010 Envelhecimento da cachaça sob circulação forçada e aeraçãoBorragini, Michelle de Caiado Castro;Faria, João Bosco
2012 Ingestão regular do suco de laranja vermelha reduz pressão arterial de adultosLima, Cláudia Gonçalves de;Basile, Lívia Gussoni;Silveira, Jacqueline Queiroz da;Cesar, Thais Borges
2011 Efeito da adição de açúcar na qualidade sensorial de cachaças obtida tradicionalmente e redestiladaSantos, Vitor Rocha dos;Faria, João Bosco
2011 Fermentation by gut microbiota cultured in a simulator of the human intestinal microbial ecosystem is improved probiotic Enterococcus faecium CRL 183Sivieri, Katia;Bianchi, Fernanda;Tallarico, Maria A.;Rossi, Elizeu A.
2014 Limitações da utilização do equivalente metabólico (MET) para estimativa do gasto energético em atividades físicasCrisp, Alex Harley;Verlengia, Rozangela;Oliveira, Maria Rita Marques de
2011 Ciclamato de sódio em refrigerantes de baixa caloriaPetrarca, Mateus Henrique;Bonifácio, Maria Terezinha Elizene da Silva;Silva, Magali Conceição Monteiro da
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 10421 to 10440 of 104194
View Statistics