You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSilva, Juliana Andrade-
dc.contributor.authorPereira, A. P. M.-
dc.contributor.authorSantos, Vidiany Aparecida Queiroz-
dc.contributor.authorHoffmann, Fernando Leite-
dc.contributor.authorRomanelli, Pedro Fernando-
dc.date.accessioned2015-04-27T11:56:07Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:47:15Z-
dc.date.available2015-04-27T11:56:07Z-
dc.date.available2016-10-25T20:47:15Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifierhttp://higienealimentar.com.br/-
dc.identifier.citationHigiene Alimentar, v. 25, n. 200/1, p. 70-74, 2011.-
dc.identifier.issn0101-9171-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/122884-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/122884-
dc.format.extent70-74-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.titleQualidade microbiológica e físico-química de quibes crus comercializados em São José do Rio Preto, SP.pt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas de São José do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Rua Cristovão Colombo 2265 - Laboratório de Biopolímeros, Jardim Nazareth, CEP 15054-000, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso restrito-
dc.relation.ispartofHigiene Alimentar-
dc.identifier.lattes0654309398298095-
dc.identifier.lattes8213805692801496-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.