You are in the accessibility menu

Please use this identifier to cite or link to this item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/127165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorArgandoña, Eliana Janet Sanginez-
dc.contributor.authorMunhoz, Cláudia Leite-
dc.contributor.authorNalesso, Cândice C. F.-
dc.contributor.authorBranco, Ivanise Guilherme-
dc.date.accessioned2015-08-21T17:54:03Z-
dc.date.accessioned2016-10-25T20:56:46Z-
dc.date.available2015-08-21T17:54:03Z-
dc.date.available2016-10-25T20:56:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifierhttp://higienealimentar.com.br/edicoes_revistas.aspx-
dc.identifier.citationHigiene Alimentar, v. 24, p. 128-131, 2010.-
dc.identifier.issn0101-9171-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/127165-
dc.identifier.urihttp://acervodigital.unesp.br/handle/11449/127165-
dc.format.extent128-131-
dc.language.isopor-
dc.sourceCurrículo Lattes-
dc.subjectCaquipt
dc.subjectAlimento minimamente processadopt
dc.subjectAnálises físico-químicaspt
dc.titleAvaliação Microbiológica de Caqui cv Fuyu Minimamente Processadopt
dc.typeoutro-
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
dc.description.affiliationUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Faculdade de Ciências e Letras de Assis, Assis, Av. Dom Antônio, 2100, Parque Universitário, CEP 19806900, SP, Brasil-
dc.description.affiliationUnespUniversidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho, Faculdade de Ciências e Letras de Assis, Assis, Av. Dom Antônio, 2100, Parque Universitário, CEP 19806900, SP, Brasil-
dc.rights.accessRightsAcesso restrito-
dc.relation.ispartofHigiene Alimentar-
dc.identifier.lattes7453441092375077-
Appears in Collections:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

There are no files associated with this item.
 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.