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Utilize este identificador para citar ou criar um link para este item: http://acervodigital.unesp.br/handle/11449/64386
Título: 
Thermodynamic properties of liquid mixtures. III. Acetone-water
Autor(es): 
Instituição: 
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
ISSN: 
0040-6031
Resumo: 
The excess enthalpy of mixing of acetone-water was measured at 25°C in the 0-1 molar fraction range. The minimum and the maximum in the H E (X 2) curve occurred at X 2 = 0.18 and X 2 = 0.85, respectively. The excess partial molar and other excess quantities were also calculated for the acetone-water system at 25°C. The results are interpreted in view of the influence of acetone on the structure of water. © 1983.
Data de publicação: 
1-Ago-1993
Citação: 
Thermochimica Acta, v. 66, n. 1-3, p. 219-223, 1993.
Duração: 
219-223
Fonte: 
http://dx.doi.org/10.1016/0040-6031(93)85032-5
Endereço permanente: 
Direitos de acesso: 
Acesso restrito
Tipo: 
outro
Fonte completa:
http://repositorio.unesp.br/handle/11449/64386
Aparece nas coleções:Artigos, TCCs, Teses e Dissertações da Unesp

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